Partners Hairstyling | Over ons
37
page-template-default,page,page-id-37,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over ons

Over ons

Partners Hairstyling is een creatief team van ambitieuze haarstylisten. Hun visie zorgt ervoor dat zij in de Color Zoom Challenge al jaren awards winnen en dit jaar zelfs de drie gouden plaatsen wisten te veroveren. Een prestatie die wereldwijd nog nooit vertoond is! Het winnende team mag dan ook samen met het Goldwell Master team voor 2020 de nieuwe collectie gaan ontwerpen. Deze zal in 2020 over de hele wereld in alle Goldwell salons worden gebruikt als de Trend collectie, gemaakt door onze “meiden”!

Ook werkte het team backstage mee tijdens de Elite Models finale in Amsterdam. Mede hierdoor ontstaan bij Partners trends in de salon. De haarstylisten van Partners creëren, door hun intensieve training aan internationale Academy’s, voor ieder een persoonlijk aangepaste style met vooruitstrevende visie en de nieuwste technieken. Passie, technische vaardigheden en high end producten vormen samen de succesformule voor mooi haar bij Partners Hairstyling.

Toppers

Het team van Partners Hairstyling bestaat uit toppers. Op het gebied van haarkleuringen en het creëren van een nieuwe coupe hebben wij specialisten in huis. Stuk voor stuk mensen die het leuk vinden om vernieuwend bezig te zijn en het u als klant naar uw zin te maken. Uw haar moet goed zitten, maar u ook!

Geschiedenis

Sinds Bertie en Lisette Koolman† ‘Partners Hairstyling’ begonnen, wordt er flink aan de weg getimmerd, geknipt, gekleurd en gekruld. Bertie en Lisette begonnen in 1991 Partners Hairstyling aan de Markstraat in Apeldoorn. Zij zijn alweer de 7de kappersgeneratie van de familie Koolman, die teruggaat tot maar liefst 1781!

Tegenover het voormalig gemeentehuis in Twello is de familie Koolman in 1781 begonnen. Daarna werd er verhuisd naar het oude pand aan de Duistervoordseweg 11. Een paar generaties verder lieten de ouders van Bertie, Bert Koolman sr. en zijn vrouw, in ’77 het pand in diezelfde staat, op huisnummer 2, bouwen.

Team

“Na 25 jaar werk ik nog steeds in mijn eigen ‘droom’ die uitgekomen is, tussen de meest veelzijdige en vakbekwame collega’s die ik mij kan wensen! Eigenlijk voelt het alsof ik iedere dag alleen maar vrienden om me heen heb, zowel onze klanten als ook mijn collega’s.”
Wat voel ik mij gelukkig dat wij een bedrijf hebben neergezet waar we gelijkwaardig en respectvol met elkaar omgaan. Waar het menselijke aspect hoog in het vaandel staat en je jezelf mag zijn. Waar ruimte is voor ontdekken en verruimen van het vak maar ook van de mensen die er werken.
We voelen ons betrokken bij het bedrijf en hebben een gezellige klantenkring. Daarnaast is het werk uitdagend doordat we jaarlijks deelnemen aan de Goldwell Color Zoom Challenge en altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en nieuwe producten van het kappersvak.
Ik werk bij Partners Hairstyling graag samen met een top team dat met dezelfde passie in een gezellig teamverband steeds weer mooi werk neerzet. Samen staan we sterk! Met trots mag ik al 18 jaar onderdeel zijn van een geweldig team.
Bij Partners Hairstyling ben ik al 22 jaar op mijn plek. Altijd vooruitstrevend en vernieuwend bezig, een wedstrijd of een cursus bij Goldwell. Het vertrouwen door en voor de klanten! Een prachtige zaak om te werken met fantastische, lieve collega’s!
Een inspirerende plek om te werken met fijne en professionele mensen om mij heen. Keeps us up-to-date en scherp! Kortom mijn “last terminal”.
We zijn allemaal anders en uniek, maar samen zijn wij echte Partners! Een plek waar je je thuis voelt op een toplocatie.
Het kappersvak is creatief, inspirerend en sociaal. Ik werk in een top team van echte vakmensen en kan mijn passies met ze delen. A dream came true!
De reden dat ik graag bij Partners Hairstyling werk is dat het een geweldig leerbedrijf is waar ik met plezier naar toe ga.
Als dochter van Lisette en Bertie ben ik al mijn hele leven betrokken bij het team. Met onwijs veel plezier maak ik sinds kort deel uit van het gezellige team, ondersteun ik hen waar nodig en voel ik me nu al een echte Partner.
Vanaf 1 December 2018 ben ik het team komen versterken en heb al 11 jaar ervaring als hairstylist. Met heel veel plezier ga ik deze uitdaging aan en verheug me enorm op de samenwerking met dit geweldige team. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten!