Hairstyling


knippen

Voor een nieuwe coupe zit u bij ons in de juiste stoel! Door zelf trainingen aan collega's in het hele land te verzorgen zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends in de haarmode. Onze Stylisten zullen er altijd op toe zien dat deze trends ook aan zullen sluiten bij uw gezichtsvorm, totaalbeeld en haarstructuur. Laat u verrassen en vraag naar onze mogelijkheden.

haar kleuringen

Ook om uw haar van een nieuwe kleur te voorzien bent u bij ons op het juiste adres. Als trainers voor Goldwell hebben wij veel ervaring op haarkleur gebied, wat wij graag voor uw kleur gebruiken. Vraag een van onze Stylisten naar de mogelijkheden voor uw haar.

visagie

Voor een mooie make-up kunt u bij ons uiteraard ook terecht. Lisette verzorgt de make-up van al onze modellen uit de collecties en voor u maakt ze een betoverende avond- of een gerafineerde bruidsmake-up. Vraag haar naar de mogelijkheden.

haarverlenging

Ook voor het verlengen of het voller maken van uw eigen haar bieden wij mogelijkheden. Met het haarverlengings systeem van Greath Lengths kunt u uw haar tot ieder gewenste lengte verlengen. Vraag onze greath Lengths specialisten naar de mogelijkheden en tarieven.

welkom
over ons
tarieven
hairstyling
producten
collections
contact
route
vacatures